Åhh… spændingshovedpine!!

Kender du det der med, at hovedpinen kommer snigende som spændinger i nakken, et bånd rundt om hovedet, og de der borende smerter ved tindingerne, der bare dunker derudad i takt med pulsen?

Hovedpine er typisk tilbagevendende fordi man gør noget forkert. Det kan skyldes stress, søvnmangel, for lidt- for meget- eller forkert mad i løbet af dagen, forkerte arbejdsstillinger, synsfejl, forkerte bidfunktioner, ubalance i hormonerne, forhøjet blodtryk og meget andet.

Men der er også den følelsesbetingede hovedpine. (Den form, som Maude ofte oplevede i tv-serien Matador.) Når du bliver vred, skuffet eller irriteret spænder du i musklerne i nakke, skuldre, kæber og hovedbund. De spændte muskler udløser nemt den ulidelige spændingshovedpine.

Jeg kan hjælpe dig her og nu! – indstil dig på en time i ro.

Du får en dybdegående massage med hoved, nakke og ansigt som fokusområde. Sessionen vil være en meditativ oplevelse, hvor du får mulighed for at synke ind i dig selv og slippe ubalancer og stress. Massage af hovedet kan afhjælpe spændinger i kraniet og hjælpe til at øge cirkulation i vener og arterier. Jeg lover dig, at du bliver helt afslappet!

Det du selv skal gøre efterfølgende, hvis du vil have fuld udbytte af behandlingen er at spørge dig selv hvad årsagen er til dine spændinger. Er der noget du kan gøre anderledes? Lyt til din krop og gør det der skal gøres. Sæt det der gjorde dig vred i perspektiv, få det ud af dit system, motioner, tænk positivt, sørg for frisk luft eller måske er det arbejdsstillinger eller kost, der skal laves om på. Svaret ligger hos dig! 🙂

Læs mere og book tid her

Massage af hoved og nakke kan være en befriende og meditativ oplevelse.