Feedback fra klienter

Kan varmt anbefale Joan, så book endelig tid hos hende. Har selv oplevet virkelig gode resultater hos hende med cupping og akupunktur og det er altid en kæmpe fornøjelse at komme i klinikken. Har du brug for selvforkælelse er hotstone massagen fuldstændig fantastisk.
Mette

Du er altid i gode hænder hos Joan
Cindy

De seneste par måneder har jeg modtaget en håndfuld behandlinger i Sanseriet, pga smerter i tommelfinger/ hånd. Ved alle mine besøg har jeg oplevet en varme og et nærvær fra Joan, hvilket har gjort mig tryg til at få sat utallige nåle i hele kroppen. Din kombination af behandlinger, herunder akupunktur, massage og cupping, har været yderst virksom for mig. Jeg er meget taknemlig over at være sluppet af med daglige smerter i min hånd.
Du, Joan har både arbejdet med symptombehandling og samtidig taget hånd om helheden. Din faglighed og viden er stor!
Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Sanseriet. Helt sikkert er et sted jeg bliver ved med at besøge
Hilsen
Anita
Kære Joan. Jeg bliver nødt til at skrive til dig, da jeg bare har haft det SÅ godt siden jeg fik behandling hos dig forrige tirsdag. Mit træthed og hovedpine er forsvundet, jeg har fået masser af energi (mere end før jeg havde corona) og min iskias mærker jeg heller ikke meget til. Jeg er simpelthen imponeret! Jeg værdsætter hver dag, at jeg har fået det så godt, og har sendt dig positive tanker flere gange.
Heidi

Virkelig skønt sted og behandlinger i særklasse. Man er så godt tilpas efter behandlingerne. 
Trine

Jeg har døjet med en hælspore i et stykke tid og har været til nogle behandlinger. Men efter en behandling ved Joan er det kun gået fremad og nu uden smerter og kan løbe igen. Så kan anbefales ved Joan. 
Ole

Yderst professionel tilgang til tingene samt klienten, som danner rolige, tillidsfulde og trygge rammer for behandlingen.  Sidder her med den skønneste og dejligste, positive energi i kroppen efter 1 times akupunktur (i forbindelse med fertilitetsbehandling) efterfulgt af en times massage og healing. Da jeg kom var jeg fyldt med dårlig og negativ energi pga. dårligt arbejdsmiljø på mit arbejde, som dræner mig for al positivitet. Men efter 2 timer hos Sanseriet, hvor jeg fik kontakt med mine dybeste følelser og fik grædt den dybe frustration ud, sidder jeg nu med en power og energi til at lade arbejde være arbejde. Og sætte fuldt fokus på den positive energi til min kommende graviditet. 
Nanna

Tak for endnu en skøn massage hos Joan i Sanseriet. Jeg nyder hver gang at være I Joans hænder til en massage som er både blid og dybdegående. Joan er god til at mærke hvor “skoen trykker” og med skønne massagegreb får hun løsnet op i alle mine ømme muskler. Jeg kan varmt anbefale Joans massage som foregår professionelt i rolige venlige omgivelser. Mange smil fra Louise. 
Louise

Super massage, der løsnede godt op, samtidig med energibanerne blev hjulpet på rette spor i et skønt rum.
Susanne

Virkelig dejlig kvik-op massage og en varm velkomst. Stor anbefaling herfra. Skal helt sikkert prøves igen!
Charlotte

Jeg har nu i snart 1½ år fået en fuldkropsmassage ca. 1 gang om måneden hos Joan. Det er bare helt FANTASTISK. Småskavanker bliver taget inden de sætter sig fast til spændinger, smerter m.m. Det kan ikke anbefales nok !! Har tit tænkt, at ligesom vores bil kommer til eftersyn hvorfor skal vi så ikke også investere i vores egen krop. Først når vi selv er i balance kan vi give noget til dem vi har kær. Joan er altid velforberedt, desuden en meget rolig og behagelig person. Fuld af empati, god til at lytte og hun optræder altid yderst professionelt. Jeg føler mig fuldstændig tryg og afslappet i hendes varme hænder. Jeg vil gerne give Joan den største og smukkeste buket roser man kan få og kan slet ikke undvære hendes fantastiske behandlinger hverken fysisk eller psykisk. Ser frem til og glæder mig til hvert besøg hos Joan.
Irene

Sidder nu med et stort glas vand til at rense ud, efter en utrolig skøn oplevelse med både healing og massage. 1 1/2 time i varme, kyndige hænder. Tusind tak Joan for en rigtig skøn oplevelse, kommer gerne igen
Pia

Jeg har modtaget en skøøøøøøn fantastisk helkrops behandling af Joan.  Wauv altså hvor hun kunne få min krop til at slappe af og nyde en behandling. Så lækkert og helt sikkert noget jeg kommer til at gentage igen og igen. Vi må og vil jo gerne have det godt ikk`.
Bodil

En yderst behagelig oplevelse, det bør man unde sig selv af og til.
Kim

Tusind tak for en fantastisk lækker og prof behandling i dag. Alle mine celler klapper og arbejder både med + og –
Og jeg er helt klar til mere på din briks.
Ps. Du er den eneste behandler jeg har mødt, som der har rørt ved og spurgt ind til mine operations ar. Tak
Bodil

Jeg kan varmt anbefale “Sanseriet” eftersom jeg har lagt krop til 2-timers fuldkropsmassage i formiddags. Det er super behageligt, afstressende i en fantastisk atmosfære og meget professionelt. *DET SKAL ABSOLUT AFPRØVES*
Pia

Tak for en rigtig god snak og givende samt behagelig behandling. Jeg føler mig tryg og i gode hænder. Og jeg kan mærke, at jeg vil have gavn af flere behandlinger. Til alle andre med ydre skavanker eller indre problematikker, vil jeg uden tøven sende i Joans retning. Hun har en god empati, klar fornemmelse, faglig og praktisk kunnen. Joan har spirituelle/healende evner, ben i næsen og begge fødder solidt plantet på jorden. De varmeste anbefalinger og alt godt!
Michael

Jeg var så heldig at vinde en fuldkropsmassage…. Det var den bedste og skønneste gevinst jeg nogensinde har vundet. Fantastisk ro og velvære i hele kroppen. Kan varmt anbefale en behandling ved sanseriet.
Camilla

Det er altid en fornøjelse at træde ind i den fine hall i det gamle fine hus på skrænten i Hjorthede, hvor Sanseriet hører til. Joan tager imod og viser ind i den smagfuldt indrettede klinik. Joan er en dygtig massør, der er lydhør overfor klientens ønsker og mestrer både blid og mere hårdhændet massage. Hun lytter, hvis vi har specielle ønsker. Jeg kan varmt anbefale at booke en times forkælelse hos Sanseriet. Hilsen en tilfreds kunde.
Anna Marie

Selvforkælelse hos Sanseriet ved Joan er en fantastisk oplevelse. Joan sørger for, at man både før, under og efter massagen er dejlig afslappet. Kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen. 
Jeannette

Jeg faldt tilfældigt over Sanseriet da jeg googlede massage. Det viste sig at være et godt tilfælde for det var dejligt afslappende og de 2 timer fløj afsted.
Jeg synes at det er stærkt anbefalelsesværdigt. 
Suzanne

Fantastisk
Jesper

Jeg fik Joan anbefalet af en veninde. Så snart man træder ind i Joans klinik føler man sig meget velkommen og roen falder over en. Joan giver sig god tid til at høre om ens ønsker ift. behandling og hvad man har brug for hjælp til. Jeg har to gange prøvet den behandling som har fokus på nakke, skuldre og ryg. Begge gange var behandlingen så god for min krop. Næste gang har jeg tid til fuldkropsmassage, hvilket jeg ser meget frem til. Hvis du vil gøre noget godt for både din krop og sind skal du vælge en behandling hos Joan i Sanseriet. Du vil ikke fortryde det!!
Nina

Det er ude tvivl noget af det bedste massage jeg har fået. Kan varmt anbefales.
Martin

Jeg har fået den skønneste og dejligste massageoplevelse. Jeg valgte essentiel Nordlys olie-massage, varighed 120 minutter, den exceptionelle Simply the best. Det gjorde jeg fordi, jeg ønskede at forkæle mig selv, på den bedst mulige måde jeg kunne forestille mig. Joans imødekommenhed, professionelle tilgang i hele behandlingsforløbet, den rolige stemning, velbehaget, den helt vidunderlige dybe massage af hele kroppen, chakrabalancering, healing, akupressur, fod- og hovedbundsmassage, grundig gennemgang af rygsøjlen samt massage af maven. Jeg føler mig virkelig som født på ny og med stort velbehag i hele kroppen. Jeg kan på det varmeste anbefale en behandling ved Joan Liin hos Sanseriet, det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer og får en behandling.” 
Tine

At komme til Joan og mærke hendes ro, nærvær og fantastiske varme hænder giver ‘liese’ til krop og sjæl. 
Birgitte

Jeg har været under Joans kompetente hænder i et givende massageforløb. Joan er yderst kompetent og udviser et stort nærvær i hendes behandlinger og jeg har følt mig mødt på et dybt plan både før, under og efter behandlingen. For mig har det været magisk, at Joan på en naturlig måde integrerer energiarbejde på forskellige måder i massagen. En massage hos Joan er meget mere end ”bare massage”. Jeg efterlades altid med en følelse af velvære, harmoni og bedre kropskontakt efter en massage hos Joan.
Mai

Jeg var så heldig at vinde en times gratis massage hos Sanseriet da jeg besøgte Løvskal julemarked, hvor Joan var tilstede med en lille stand. Da jeg kom derhen, modtog Joan mig og vi fik os en lille snak om hvad jeg havde brug for. Da hun var godt i gang med massagen, følte jeg det som om jeg svævede, det var bare så afslappende. Jeg kan varmt anbefale Sanseriet.
Susanne

Et besøg hos Sanseriet er en sand fornøjelse, godt for både krop og sjæl
Berit

***

Vil du også dele dine oplevelser med andre, vil jeg være meget taknemmelig for at få din feedback herunder eller evt. på Facebook eller Google


TUSIND TUSIND TAK! 🙂

[wpforms id=”669″ title=”true”]