Priser

Gældende indtil 1/8-2022

Fuldkropmassage, klassisk Nordlys olie-massage, 60 minutter
(Den lette)

Du får en behagelig balancerende helkrops oliemassage af de største muskelgrupper. Massagen giver god afspænding og velvære. Strøgene er lange og blide uden at være overfladiske. Der tages hensyn til dit aktuelle behov. Vælg ‘den lette’, hvis du jævnligt holder kroppen ajour med massage og ikke har nævneværdige problemstillinger.
PRIS 550,- kr.


Fuldkropsmassage, klassisk Nordlys olie-massage, 90 minutter
(Den grundige)

Behagelig balancerende helkrops oliemassage, som giver dyb afspænding og fornyet vitalitet. Alle store muskelgrupper vil blive grundig behandlet, herudover lettere massage af hoved, fødder og evt. mave alt efter dine behov. Der benyttes forskellige massagegreb, evt. triggerpunktmassage, lange blide strøg mm. Der tages hensyn til dine aktuelle behov. Akupunktur kan indgå, hvis du ønsker det.
PRIS 750,- kr.

Fuldkropsmassage, essentiel Nordlys olie-massage, 120 minutter
(Den exceptionelle | Simply the best)

Meget behagelig balancerende massage af hele kroppen. Denne behandling er for dig, der vil give din krop og sjæl en ultimativ massageoplevelse. Du vil opleve dyb afspænding og fornyet vitalitet. Massagen inkluderer bl.a. chakrabalancering, healing, akupressur, fod- og hovedbundsmassage, grundig gennemgang af rygsøjlen samt massage af maven. Akupunktur kan indgå, hvis du ønsker det, men det kan ‘ødelægge’ oplevelsen, hvis du ønsker dyb ro under behandlingen.
PRIS 950,- kr.


Tema-massage, klassisk olie-massage, del-krop, ca. 60 minutter
Du får en dybdegående massage på et fokusområde, f.eks. ben, lænd, ryg, skuldre eller andet. Der arbejdes stadig holistisk dvs. med kroppen som en helhed og ikke kun på det bestemte fokusområde. Strøgende er lange og blide, men der arbejdes målrettet i dybden under hensyn til dit aktuelle behov.
PRIS 550,- kr.

Healingssession, ca. 45-60 minutter
Du bliver healet på krop og sind. Forløbet vil være meget individuelt og tilpasset dit aktuelle behov.
PRIS 550,- kr.

Traditionel quick massage, ca. 30 minutter
Delkropsmassage til dig, der akut har brug for at få løsnet op for spændinger i et bestemt problemområde, f.eks. ryg, nakke, skuldre – eller myoser, der har sat sig som hovedpine mm.
PRIS 300,- kr.

Cupping (vaccum-terapi), ca. 30 minutter
Huden masseres let og påføres en god portion olie. Herefter sættes sugekopperne på huden og der dannes et vacuum, der gør at huden trækkes lidt op i sugekopperne. Kopperne sættes over hele ryggen eller på bestemte punkter, der ønskes dræneret, næret eller styrket – alt efter hvilken problematik du kommer med. Sugekopperne sidder på huden ca. 15 minutter.
PRIS 300,- kr.

Kombineret akupunktur og massage, 1 time
Vi arbejder mere målrettet på et fokusområde, feks. ben, lænd, arme, ryg – eller ønsket om fornyet energi. Nålene skal sidde i 30 minutter, så der vil ikke være mulighed for at nå omkring hele kroppen. Strøgende er lange og blide, men der arbejdes målrettet i dybden under hensyn til dit aktuelle behov.
PRIS 550,- kr.

Akupunktur
I behandlingen bruges helt tynde og sterile engangsnåle, der placeres på bestemte punkter på kroppens energisystem / meridianbaner. Dette er en effektiv behandling mod mange smertetilstande, allergi, hormonforstyrrelser, psykiske og fysiske ubalancer og meget mere.
Første gang (1-1,5 time): 750 kr. 
Efterfølgende gange (45-60 min): 550 kr. 
(Sygeforsikringen danmark yder tilskud til medlemmer)

Dybdegående forløb, 6 sessioner á 2-4 timer alt efter dagens tema, i alt ca. 15 timer + forberedelser
Dette forløb er for dig, der ønsker at komme et lag dybere i arbejdet med din krop, dig selv og eventuelle ubalancer, og som ønsker at få en større forståelse for hvad din krop prøver at fortælle dig. Hele kroppen vil blive grundig gennemarbejdet, du får en kropsanalyse og vi vil se på de psykologiske aspekter, der kan ligge bag dine eventuelle fysiske udfordringer. Dette forløb vil være selvudviklende og afstressende, du vil få indsigt og måske vil du blive berørt. Her vil du have dig selv i fokus – 100%. Mit værktøj er massage, healing, samtaler, akupunktur, øvelser og særlige teknikker.
PRIS 8250,- kr.