Priser

Gældende fra 1/9-2022

 

Akupunktur
I behandlingen bruges meget tynde og sterile engangsnåle, der placeres på bestemte punkter på kroppens energisystem / meridianbaner. Dette er en effektiv behandling mod mange smertetilstande, allergi, hormonforstyrrelser, psykiske og fysiske ubalancer og meget mere.
Første gang (1-1,5 time): 750 kr. 
Efterfølgende gange (45-60 min): 550 kr. 
(Sygeforsikringen danmark yder tilskud til medlemmer)

Kombineret akupunktur og massage, 1 time
Vi arbejder mere målrettet på et fokusområde, feks. ben, lænd, arme, ryg – eller ønsket om fornyet energi. Nålene skal sidde i 30 minutter, så der vil ikke være mulighed for at nå omkring hele kroppen. Strøgende er lange og blide, men der arbejdes målrettet i dybden under hensyn til dit aktuelle behov.
PRIS 600,- kr.

Akupunktur i forbindelse med massage (enkelte nåle)
GRATIS 

Akupunktur 6 turs klippekort
Kan bruges til efterfølgende behandlinger
PRIS 3000,- kr. 

Permanåle og ørefrø i forbindelse med anden behandling
GRATIS

Permanåle efterfølgende behandling (ca. 15 minutter)
Øreakupunktur
PRIS 150,- kr. 

Forebyggende myggestiksbehandling (max 15 minutter)
2 nåle
PRIS 150,- kr

Magnetbehandling
Kan anvendes på steder, hvor en nål ikke er hensigtsmæssig eller, hvis du ikke ønsker nåle. Magneterne bliver sat på huden med et plaster og kan genbruges, så du kan med fordel medbringe ved næste behandling.
OBS: indeholder nikkel, så ikke velegnet, hvis du har nikkelallergi.  
PRIS 100,- kr. pr. stk.

Traditionel quick massage, ca. 30 minutter
Delkropsmassage til dig, der akut har brug for at få løsnet op for spændinger i et bestemt problemområde, f.eks. ryg, nakke, skuldre – eller myoser, der har sat sig som hovedpine mm.
PRIS 350,- kr.

Fuldkropmassage, klassisk Nordlys olie-massage, 60 minutter
(Den lette)

Du får en behagelig balancerende oliemassage af de største muskelgrupper. Massagen giver god afspænding og velvære. Strøgene er lange og blide uden at være overfladiske. Der tages hensyn til dit aktuelle behov. Vælg ‘den lette’, hvis du jævnligt holder kroppen ajour med massage og ikke har nævneværdige problemstillinger eller hvis der skal dybdegående fokus på et enkelt område, f.eks. ryg, nakke, ben eller arme. 
PRIS 600,- kr. 


Fuldkropsmassage, klassisk Nordlys olie-massage, 90 minutter
(Den grundige)

Behagelig balancerende helkrops oliemassage, som giver dyb afspænding og fornyet vitalitet. Alle store muskelgrupper vil blive grundig behandlet, herudover lettere massage af hoved, fødder og evt. mave alt efter dine behov. Der benyttes forskellige massagegreb, evt. triggerpunktmassage, lange blide strøg mm. Der tages hensyn til dine aktuelle behov. Akupunktur kan indgå, hvis du ønsker det.
PRIS 800,- kr.

Fuldkropsmassage, essentiel Nordlys olie-massage, 120 minutter
(Den exceptionelle | Simply the best)

Meget behagelig balancerende massage af hele kroppen. Denne behandling er for dig, der vil give din krop og sjæl en ultimativ massageoplevelse. Du vil opleve dyb afspænding og fornyet vitalitet. Massagen inkluderer bl.a. chakrabalancering, healing, akupressur, fod- og hovedbundsmassage, grundig gennemgang af rygsøjlen samt massage af maven. Akupunktur kan indgå, hvis du ønsker det, men det kan ‘ødelægge’ oplevelsen, hvis du ønsker dyb ro under behandlingen.
PRIS 1000,- kr.


Tema-massage, klassisk olie-massage, del-krop, ca. 60 minutter
Du får en dybdegående massage på et fokusområde, f.eks. ben, lænd, ryg, skuldre eller andet. Der arbejdes stadig holistisk dvs. med kroppen som en helhed og ikke kun på det bestemte fokusområde. Strøgende er lange og blide, men der arbejdes målrettet i dybden under hensyn til dit aktuelle behov.
PRIS 600,- kr.

Klippekort, 6 behandlinger á 30 min
Massage eller cupping
PRIS 1800,- kr. 

Klippekort, 6 behandlinger á 60 min
Massage eller akupunktur
PRIS 3000,- kr. 

Klippekort, 6 behandlinger á 90 min
Massage
PRIS 4200,- kr. 

Cupping (vaccum-terapi), ca. 30-40 minutter
Huden masseres let og påføres en god portion olie. Herefter sættes sugekopperne på huden og der dannes et vacuum, der gør at huden trækkes lidt op i sugekopperne. Kopperne sættes over hele ryggen eller på bestemte punkter, der ønskes dræneret, næret eller styrket – alt efter hvilken problematik du kommer med. Sugekopperne sidder på huden ca. 15 minutter.
PRIS 400,- kr.

Hot stone massage, ca. 80 minutter
Behandling med varme sten er utroligt afslappende og virkningsfuldt. Hele kroppen masseres med lækre glatte lavasten, der er opvarmet til ca. 60 gr. Formålet med at anvende varme sten i behandlingen er, at varmen skal trænge ind i kroppen, blødgøre musklerne og give øget blodcirkulation. Du vil også opleve, hvordan varmen spreder sig og giver dyb ro og velvære. 
PRIS 750,- kr.

Dybdegående akupunkturforløb, 7 sessioner á 1 til 3 timer 
Dette forløb er for dig, der ønsker at komme et lag dybere i arbejdet med din krop, dig selv og eventuelle ubalancer, og som ønsker at få en større forståelse for hvad din krop prøver at fortælle dig. Du går måske med en fysisk eller psykisk udfordring, udslæt, smerter, fordøjelsesproblemer eller lign. som du ikke kan få bugt med. I dette forløb vil vi finde frem til den bagvedliggende årsag og arbejde målrettet på balance af hele dit system. Hele kroppen vil blive grundig gennemarbejdet, du får en posturologisk kropsanalyse, tungediagnose og syndromanalyse. Vi vil desuden se på de psykologiske aspekter, der kan ligge bag dine eventuelle fysiske udfordringer. I dette forløb vil du have dig selv i fokus – 100%. Det kan være selvudviklende og afstressende og du vil kunne få en en større forståelse for hvad der rører sig hos dig. Hele forløbet vil tage udgangspunkt i kinesisk medicin, hvor der udover akupunktur kan indgå massage, healing, cupping, muskelenergi teknik, øvelser og kostvejledning ud fra kinesisk tankegang mv. Alt hvad jeg noterer og fotograferer vil du modtage i et dokument ved sidste session.  
Betales over 2 rater: 999,- kr. ved første session.
Derefter 3000,- kr. som et klippekort til 6 sessioner. 
PRIS 3999,- kr.

Udeblivelse
Hvis du glemmer din aftale og ikke melder fra senest 8 timer før behandling faktureres du med 50% af prisen, dog minimum 250,- kr.