Healing

Reiki healing & Nordlys massage

Healing tilbydes både som enkeltstående behandling, men også som en naturlig del af mine Nordlys massager, krydret med teknikker fra Reiki Healing.

Reiki Healing er en japansk behandlingsform, hvor man via hændernes kraft og håndspålæggelse benytter sig af den universelle energi til at heale på krop, sind og ånd.

De fleste oplever en dyb afslappet tilstand.

Healing kan være en hjælp til at udbedre fysiske og psykiske ubalancer. Måske kommer du med en fysisk problemstilling, som du ønsker smertelindring til, men du kan også bruge healingen til at få energimæssig bedre balance og ro på krop og sind. Der behøver ikke være en årsag til, at du vælger en healingssession. Nysgerrighed, uro, træthed og evt. angst er helt almindelige grunde til at opsøge Reiki healing.  😉

Du kan opleve at healing sætter gang i en følelsesmæssig proces. Dette er helt naturligt, da Reiki først helbreder på dine energilegemer (dit sind), derefter kroppen. Reiki kan desuden understøtte en spirituel vækstproces.

Men healing er efter min mening også andre (hverdags)ting.

Healing betyder ‘at gøre hel’. Vi gør det alle sammen. Healing foregår når mor puster på barnets finger og iøvrigt hver gang man ellers drager omsorg for et andet menneske. Mere er der måske ikke i det… Det specielle ved bevidst healing (Reiki Healing og andre healingsformer) er, at man benytter sig af den universelle energi fremfor at trække på sin egen energi. At bruge sin egen energi holder nemlig ikke i længden. Tænk engang på, hvor træt du er, hvis du f.eks. i længere tid har været familiens healer – passet et sygt familiemedlem, eller været den skulder, der er blevet grædt ud ved over en lidt for lang periode. Du bliver drænet og skal ud og finde fornyet energi andre steder!

Min baggrund for at tilbyde denne behandling

Jeg er uddannet Reiki Healer hos Reiki Healing Midtjylland, hvor jeg har gennemført Reiki 1+2, hvilket svarer til indføring i avancerede Reiki metoder med henblik på healing af sig selv og andre. Herudover har jeg deltaget i adskillige healings øveaftener samt kurset Fordybelse i Usui Reiki, Energiforståelse & Ret Levevis ved Reiki Mester Ulla Bernd. I min uddannelse som Nordlys Massageterapeut indgår desuden undervisning i chakrabalancering ligesom healing er en naturlig del af alle behandlinger.

Flere facts om Reiki healing:

Reiki er det japanske navn for åndelig universel energi i højeste dimension. Denne energi består af vibration og rent lys og har egenskaberne: kærlighed, harmoni og healing. Healing er at genskabe den perfekte, naturlige tilstand ved at afbalancere disharmoniske tilstande under anvendelse af Reiki-energien. Det overordnede formål med healing er at sprede vibrationen fra højere dimension til verden via kærlighed. På det personlige plan er det healingens formål at løfte dine energilegemer (tanker og følelser) til en højere frekvens. Din nuværende tilstand afspejler, hvordan du har levet indtil nu (påvirkning fra dine omgivelser, holdninger, spirituel aktivitet og fortidige oplevelser). Reiki kan opløse din disharmoniske tilstand, men hvis du ikke ændrer din levevis, vil du træffe de samme valg som tidligere og tiltrække den disharmoniske tilstand igen.

[wpfblikebox]