Tema: Ryg, nakke, skuldre

Delkropsmassage – dybdegående massage med fokus på ryg, nakke, skuldre og/eller lænd og balder.
60 minutter

Denne behandling vil være relevant for klienter, der har problemer med smerter i lænden, den øvre del af ryggen og spændinger i skuldre eller nakke. Det kan også være en ‘frossen skulder’, piskesmæld eller lign. Skriv gerne til mig på forhånd, så jeg kan forberede mig så godt som muligt på netop din problematik, og særligt, hvis der er særlige emner der skal være i fokus.

Sessionen starter med en kort samtale, hvor vi vil tale om der er specielle hensyn, der skal tages og hvis det er første gang vi ses, vil jeg informere dig om forløbet.

Alt efter dit behov vil du få gennemarbejdet hele ryggen, skuldre, nakke og rygsøjlen.

Der arbejdes med forskellige massagegreb. lange blide strøg samt evt. tryk på akupunkturpunkter, bindevævsmassage, triggerpunktmassage og evt. varme sten.

Jeg har en hel ‘værktøjskasse’ af forskellige andre teknikker, jeg kan benytte, f.eks. Breuss Massage, Dorn metoden og forskellige balancerende healingsøvelser.

Book online her:

Lidt om kropspsykologi der kan knytte sig til ryg og skuldre

Problemer med den øverste del af ryggen kan evt. skyldes en eller flere af nedenstående faktorer:

Du går med en følelse af at bære verden på dine skuldre, er stresset, mangler tillid, er bekymret, lider af negativitet eller perfektionisme.

Midterste del af ryggen:
Sidder fast i fortiden, holder fast i skyldfølelse og nag, har svært ved at tilgive dig selv og andre, har for meget fokus på det, der er forkert fremfor det der er rigtigt.

Lænden:
Spekulationer omkring økonomi, fastholder uløst vrede fra barndommen, føler dig som et offer, kæmper, lider, kontrollerer, for meget fokus på begrænsninger.