Massage til kræftramte

Massagen er rettet mod dig, der har- eller har haft kræft / cancer

Er du i behandling for kræft er der visse hensyn der skal tages. Behandlingen er tænkt som et omsorgsfuldt frirum med opladning af energi i uforstyrret nærvær.
Fokus flyttes fra sygdom og sygehusbehandling og i stedet handler det om positiv kontakt til den sygdomsramte krop, velvære og ro.
Massage til kræftramte kan have positiv effekt på stress, angst, depression, træthed og smerter og hvis du ønsker det kan der gives nåleakupunktur som ekstra indsats til at give ro eller smertelindring.

Jeg justerer naturligvis massagen, så der tages hensyn til operationsar, strålefelter, hævelser og stomi mv. og ikke mindst tages der hensyn til, hvordan du har det fysisk og psykisk.

Inden massagen vil der være en forsamtale, så jeg ved, hvad du har været igennem og så der kan tages hensyn til andre behandlinger, du måske er i gang med.

Min baggrund for dette tilbud er et efteruddannelses forløb på Nordlys Centret ved underviser med 14 års erfaring fra kræftspecialet på Odense Universitetshospital. Ligeledes har jeg taget kursus i lymfedrænage. Den massageform jeg tilbyder her anvendes på både Kræftens Bekæmpelses rådgivningscentre, på Rehabiliteringscenter Dallund Slot og på landets hospicer.

Tid pr. behandling:
Vælg 1,5 time eller 2 times fuldkropsmassage

Læs mere om massage til kræftramte på Nordlys’ hjemmeside