Akupunktur

Behandling med nåle
Ca. 60 minutter 


Akupunktur bruges til smertebehandling eller en lang række problematikker, hvor målet er at hjælpe kroppen tilbage til sin naturlige balance. Akupunktur er en virkelig effektiv behandlingsform med nåle og teknikken kommer fra Kina, hvor det igennem årtusinder har været en anerkendt behandlingsform – og stadig er det på sygehuse, i læge praksis og som naturlig del af ethvert ‘husapotek’ sammen med urter. Herhjemme bliver akupunktur mere og mere anerkendt.

Nålene er meget tynde og indsættes i bestemte meridianpunkter for at påvirke kroppens energier og  hjælpe til udskillelse af affaldsstoffer og dermed give et bedre flow af energi i kroppen.

Jeg er uddannet klassisk kinesisk akupunktør hos Danmarks klassiske akupunktørskole i Odder og har brugt behandlingerne som et ekstra og meget effektivt værktøj i forbindelse med massage siden august 2020. Let massage af dit problemområde forekommer jævnligt, men ved denne behandling er det akupunktur, der er det primære.

Der kan være mange grunde til at opsøge akupunktur, smerter, allergi, fordøjelsesproblemer, træthed, hormonproblematikker, stress, angst, depression, afhængigheder og meget andet.

Her er nogle af de problematikker, jeg kan hjælpe dig med:

Allergi, forstoppelse, frossen skulder, golfalbue, hormonelle problemer, hovedpine, ischias smerter, lændesmerter, nældefeber, smerter i lår eller knæ, tankemylder, tennisalbue, musearm, hælspore, fysisk og psykisk udmattelse, corona senfølger, infertilitet, menstruationsudfordringer og meget andet.

Er du medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’?
Så kan der være penge at hente.
Læs om dine muligheder her:
https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/akupunktur

Har du en sundhedsforsikring, f.eks. igennem dit arbejde?
Så er det meget sandsynligt, at de giver dig nogle gratis behandlinger, eller yder et meget stort tilskud til det. Det er værd at undersøge 🙂

#sanseriet #viborg #rabgodkendt #massage #akupunktur #ørum #sundhedsforsikring #tjele #øby