Akupunktur

Behandling med nåle
Ca. 60 minutter 

Akupunktur er behandling med nåle og teknikken kommer fra Kina, hvor det igennem årtusinder har været en anerkendt behandlingsform – og stadig er det på sygehuse, i læge praksis og som naturlig del af ethvert ‘husapotek’ sammen med urter.

Akupunktur bruges til smertebehandling og til at hjælpe kroppen tilbage til sin naturlige balance. Kroppen er normalt i stand til at helbrede sig selv, hvis den er i balance og du har et godt immunforsvar. Dette er desværre ikke altid tilfældet.

Nålene er helt tynde og indsættes i bestemte punkter for at påvirke kroppens energier og  hjælpe til udskillelse af affaldsstoffer og dermed give et bedre flow af energi i kroppen. Det med kroppens meridianer kan være lidt svært at se for sig, men ligesom vi har et blodkredsløb og lymfesystem, har vi altså også et meridian forløb, hvor alle organer er forbundet til i alt 12 meridianer samt 2 ekstra meridianer, der har at gøre med for- og bagside af overkroppen / centerlinie herunder hoved, ansigt, psyke, åndedræt, fordøjelse mv.

Jeg er uddannet klassisk kinesisk akupunktør hos Danmarks klassiske akupunktørskole i Beder og har brugt behandlingerne som et ekstra og meget effektivt værktøj i forbindelse med massage siden august 2020. I dag står akupunkturbehandlingerne ofte alene.

Der kan være mange grunde til at opsøge akupunktur, smerter, problemer med fordøjelsen, lavt energi niveau, træthed, hormonproblematikker, stress, angst, depression, afhængigheder og meget andet.

De opdaterede priser finder du altid på min bookingside.

Her er nogle af de problematikker, jeg kan hjælpe dig med:

Allergi, forstoppelse, frossen skulder, golfalbue, hormonelle problemer, hovedpine, ischias smerter, lændesmerter, nældefeber, smerter i lår eller knæ, tankemylder, tennisalbue, musearm, hælspore, fysisk og psykisk udmattelse, corona senfølger, infertilitet, menstruationsudfordringer og meget andet.

Er du medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’?
Så kan der være penge at hente.
Læs om dine muligheder her:
https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/akupunktur

Har du en sundhedsforsikring, f.eks. igennem dit arbejde?
Så er det meget sandsynligt, at de giver dig nogle gratis behandlinger, eller yder et meget stort tilskud til det. Det er værd at undersøge 🙂