Om Sanseriet

Idé… hvem, hvad, hvorfor…

Sanseriet er navnet på min klinik i hyggelige rammer, beliggende ved de fantastiske Ø-bakker i Nørreådalen, tæt på Vejrumbro og Ørum.

Her tilbyder jeg behandlinger, hvor jeg kombinerer mange forskellige teknikker indenfor massage, healing og akupunktur / kinesisk medicin. Jeg er uddannet massageterapeut hos Nordlys i Silkeborg, har taget reiki healing kurser og er uddannet akupunktør hos Danmarks Akupunkturuddannelse i Beder.
Læs meget mere om de forskellige behandlinger her 😉

I første omgang var Sanseriet tænkt som et mødested for mennesker, der deler mine interesser for alternativ behandling, sund kost, bæredygtighed, selvudvikling, spiritualitet og en holistisk tankegang, men med tiden er der kommet mere til…, og jeg er stadig sprængfyldt af idéer, så kig forbi hjemmesiden engang imellem og hold dig opdateret med mine tilbud. Jeg har masser af ting på tegnebrættet 🙂

Hvorfor hedder det Sanseriet?
Det er simpelthen det bedste navn jeg kan komme i tanke om, fordi det dækker over alle mine interesser i en skøn forening, og fordi nogle af disse sanser vil blive vækket, når du modtager en behandling hos mig.

Hvem står bag?

Mit navn er Joan Liin, jeg er en kvinde i min bedste alder, med 4 skønne voksne børn, en god portion livserfaring og flere uddannelser indenfor behandling, herunder Nordlys Massageterapeut / massør, akupunktør, reiki healer mm.

I Sanseriet arbejder jeg med holistisk massage udfra Nordlys Massage principperne og/eller klassisk akupunktur. Det er helt almindelig oliemassage, som du sikkert kender fra din fysioterapeut eller sportsmassør, krydret med kropspsykologi, posturologi, healing og energetisk balance af kroppen. Det er altid det hele menneske der er i fokus og jeg lægger stor vægt på nærvær, helhed og sammenhæng. Læs mere om mig og min måde under ‘personlig præsentation‘.

RAB certificeret?
Ja, jeg fik min første RAB registrering 1. januar 2018. RAB er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. Indlæringen om kroppens anatomi, fysiologi og sygdomme er på sygeplejeniveau og ligger udover ‘almindelig’ massør-uddannelse. Jeg er både RAB massør og RAB akupunktør.

Vil du vide mere?
Følg mig på Facebook, LinkedIn eller Instagram


Vil du booke tid til en behandling?

Klik her for at booke tid

Eller kontakt mig på mail eller sms. Så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Glæder mig til at høre fra dig :-))

sanseriet-pain-rainbow

[wpfblikebox]

Skriv et svar