Om Sanseriet

Idé… hvem, hvad, hvorfor…

Sanseriet er navnet på min klinik i hyggelige og private rammer, beliggende i Hjorthede 6 km. fra Bjerringbro.

Her tilbyder jeg terapeutisk massage og healing, hver for sig eller i en kombination med elementer fra hhv. Nordlys Massage og Reiki Healing.
Læs meget mere om de forskellige behandlinger her 😉

I første omgang var Sanseriet tænkt som et mødested for mennesker, der deler mine interesser for alternativ behandling, sund kost, bæredygtighed, selvudvikling, spiritualitet og en holistisk tankegang, men med tiden er der kommet mere til…, og jeg er stadig sprængfyldt af idéer, så kig forbi hjemmesiden engang imellem og hold dig opdateret med mine tilbud. Jeg har masser af ting på tegnebrættet 🙂

Hvorfor hedder det Sanseriet?
Det er simpelthen det bedste navn jeg kan komme i tanke om, fordi det dækker over alle mine interesser i en skøn forening, og fordi nogle af disse sanser vil blive vækket, når du modtager en behandling hos mig – eller hvis du køber en af de varer, jeg sælger i min shop.
Tænk bare på de 6 sanser: smagssansen, synssansen, lugtesansen, følesansen, høresansen og den 6. sans.

Hvem står bag?

Mit navn er Joan Liin, jeg er en kvinde i min bedste alder, med 4 skønne voksne børn, en god portion livserfaring og flere uddannelser indenfor behandling, herunder Nordlys Massageterapeut / massør, akupunktør, reiki healer mm.

I Sanseriet arbejder jeg med holistisk massage udfra Nordlys Massage principperne og/eller klassisk akupunktur. Det er helt almindelig oliemassage, som du sikkert kender fra din fysioterapeut eller sportsmassør, krydret med kropspsykologi, healing og energetisk balance af kroppen. Det er altid det hele menneske der er i fokus og jeg lægger stor vægt på nærvær, helhed og sammenhæng. Læs mere om mig og min måde under ‘personlig præsentation‘.

RAB certificeret?
Ja, jeg fik min RAB registrering pr. 1. januar 2018. RAB er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. Indlæringen om kroppens anatomi, fysiologi og sygdomme er på sygeplejeniveau og ligger udover ‘almindelig’ massør-uddannelse.

Vil du vide mere?
Følg mig på Facebook, LinkedIn eller Instagram


Vil du booke tid til en behandling?

Klik her for at booke tid

Eller kontakt mig på mail eller sms. Så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Glæder mig til at høre fra dig :-))

sanseriet-pain-rainbow

Skriv et svar