(lukket for tilmelding) Gratis behandlingsforløb med akupunktur / kinesisk medicin.

Eksamen nærmer sig og jeg har brug for din hjælp.

Går du med et eller andet fysisk eller psykisk problem, som du ikke kan få bugt med, og kunne du tænke dig at få op til 5 x gratis behandling, der er målrettet lige præcis dig, så send gerne nogle ord om dig selv eller udfyld skemaet herunder.

Behandlingerne vil finde sted i min klinik på Engvejen i Bjerringbro.
Der tages udgangspunkt i traditionel kinesisk medicin og du behøver derfor ikke have en kendt diagnose. Dit problem kan f.eks. være smerter, fordøjelsesproblemer, hævelser, udslæt… og meget mere.

Du skal være villig til at få taget billede af din tunge (flere gange), få målt puls, få behandling med nåle, evt. cupping, evt. moxa, være villig til at svare på en masse personlige spørgsmål og meget gerne ha’ lyst til at gå helhjertet ind i processen 🙂

Til gengæld lover jeg dig, at jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig af med problemet.

Jeg skal bruge 3-5 personer med forskellige problematikker.
Du hører fra mig senest den 15. november, uanset om du bliver valgt eller ej.

Din case vil blive fremlagt anonymt ved min eksamen på Danmarks Akupunkturuddannelse, februar 2022.

Er du frisk?

Så udfyld skemaet herunder :-))