Tema: Ben

Delkropsmassage – dybdegående massage med fokus på benene.
60 minuter

Denne behandling er gavnlig for klienter, der har problemer med smerter i ben eller knæ.
Sessionen starter med en kort samtale, hvor vi vil tale om der er specielle hensyn, der skal tages og hvis det er første gang vi ses, vil jeg informere dig om forløbet.
Massagen tilrettelægges efter dit aktuelle behov. Skriv gerne til mig på forhånd, hvis der er emner, der specielt skal være i fokus.

Benmassage kan opleves som en kombination af terapi og afspænding.

Massagen er dyb og stimulerer groundingprocessen / jordforbindelsen.

Der arbejdes med forskellige massagegreb. lange blide strøg samt evt. tryk på akupunkturpunkter, bindevævsmassage og triggerpunktmassage.
Herudover kan der arbejdes med ledkorrektion, undersøgelse- og korrektion af forskellig benlængde mm.

Pris 550,- kr. 

Betaling:
Kontant eller MobilePay til 53441

Book online:

 

Lidt om ben og krops psykologi

Lårene er kroppens største samlede muskelgruppe og knytter sig til problematikker omkring styrke, fysisk formåen, erindringer om hvordan vi har kunnet klare os med den styrke, der har været til rådighed og hvordan vi har forvaltet de fysiske muligheder vi har haft i livet. Problemer der knytter sig til lårene kan skyldes mistet tillid til egen styrke, kropslede som følge af krænkelser og ydmygelser, misbrugt styrke og frygt efter overgreb mv.

 

Knæ og underben relaterer henholdsvis til den retning man giver sin styrke, og den bevægelighed og fleksibilitet, man har i forvaltningen af sin styrke. Knæenes psykologi knytter sig til de overgange og retningsskift vi har haft i livet, f.eks. det at gå fra barndom til voksenliv, flytning, jobskifte, skilsmisse eller mødet med overgangen imellem liv og død. Er knæene lukkede bliver vi stive, holder fast og frygter forandring. Er de åbne sætter vi mål og kaster os ud i at få dem realiseret med engagement og tillid. 

Kropspsykologien i læggene er præget af erfaringer fra at handle og være aktive, erfaringen fra projekter vi har kastet os ud i, smerten eller tilfredsheden ved at tingene er lykkes. Åbning af underbenene hjælper til at se mere fordomsfrit på nye muligheder og hjælper os til at få tillid til, at det der er sket i fortiden nok er en kilde til forandring og visdom, men ikke en begrænsning for fremtiden. Frygt har en tendens til at sætte sig i underbenene og knæene. Det være sig frygt for afslutninger, frygt for at handle, frygt for døden og selvdestruktiv stædighed, hvis man på et tidspunkt i livet er stivnet i en farlig situation. 

Alle områder i benene stimulerer groundingprocessen. Så massage af benene vil være en fordel, hvis man ønsker fornyet jordforbindelse.

Kilder: Nordlys Centret, Louise Hay, Inna Segal m.fl.

Betaling:
Kontant eller MobilePay til 53441

Book online: