Healing

Healing
45 minutter eller 120 minutter incl. coaching

Jeg arbejder med healing udfra Reiki’s principper.
Krydret med teknikker fra Nordlys.

Reiki Healing er en japansk behandlingsform, hvor man via hændernes kraft og håndspålæggelse benytter sig af den universelle energi til at heale på krop, sind og ånd.

Healingen foregår fuld påklædt i rolige omgivelser.
De fleste oplever en dyb afslappet tilstand.

Healing kan være en hjælp til at udbedre fysiske og psykiske ubalancer. Måske kommer du med en fysisk skavank som du ønsker smertelindring til, men du kan også bruge healingen til at få energimæssig bedre balance og ro på krop og sind.

Nogle oplever, at healingen sætter gang i en følelsesmæssig proces. Dette er helt naturligt, da Reiki først helbreder på dine energilegemer (dit sind), derefter kroppen. Reiki kan desuden understøtte en spirituel vækstproces.

Men healing er efter min mening også andre (hverdags)ting.

Healing betyder ‘at gøre hel’. Vi gør det alle sammen. Healing foregår når mor puster på barnets finger og iøvrigt hver gang man ellers drager omsorg for et andet menneske. Mere er der vel ikke i det… Det specielle ved Reiki Healing (og andre healingsformer) er, at man benytter sig af den universelle energi fremfor at trække på sin egen energi. At bruge sin egen energi holder nemlig ikke i længden. Tænk engang på, hvor træt du er, hvis du f.eks. i længere tid har været familiens healer – passet et sygt familiemedlem, eller været den skulder, der er blevet grædt ud ved over en lidt for lang periode. Du bliver drænet og skal ud og finde fornyet energi andre steder!

Healing kombineret med coaching eller psykologi
En healings session hos mig kan udvides med coaching i særligt emne, der plager dig eller psykologiske øvelser, hvor vi kan arbejde med dine skyggesider mm. Begge dele efterfulgt af healing på briksen.
Send en mail til sanseriet@sanseriet.dk hvis du vil høre mere.

45 minutter: 400 kr.
120 minutter: 950 kr. (incl. coaching)

 

Klik og book 😉


Min baggrund for at tilbyde denne behandling

Jeg er uddannet Reiki Healer hos Reiki Healing Midtjylland, hvor jeg har gennemført Reiki 1+2, hvilket svarer til indføring i avancerede Reiki metoder med henblik på healing af sig selv og andre. Herudover har jeg deltaget i adskillige healings øveaftener samt kurset Fordybelse i Usui Reiki, Energiforståelse & Ret Levevis ved Reiki Mester Ulla Bernd. I min uddannelse som Nordlys Massageterapeut indgår desuden undervisning i coaching ligesom at healing er en naturlig del af alle behandlinger. Slutteligt har jeg taget kursus i sundhedspsykologi hos Karsten Munk Akademiet, hvor vi blandt andet har arbejdet med skyggesider.


Mere om Reiki healing
:

Reiki er det japanske navn for åndelig universel energi i højeste dimension. Denne energi består af vibration og rent lys og har egenskaberne: kærlighed, harmoni og healing. Healing er at genskabe den perfekte, naturlige tilstand ved at afbalancere disharmoniske tilstande under anvendelse af Reiki-energien. Det overordnede formål med healing er at sprede vibrationen fra højere dimension til verden via kærlighed. På det personlige plan er det healingens formål at løfte dine energilegemer (tanker og følelser) til en højere frekvens. Din nuværende tilstand afspejler, hvordan du har levet indtil nu (påvirkning fra dine omgivelser, holdninger, spirituel aktivitet og fortidige oplevelser). Reiki kan opløse din disharmoniske tilstand, men hvis du ikke ændrer din levevis, vil du træffe de samme valg som tidligere og tiltrække den disharmoniske tilstand igen.