Priser

Fuldkropmassage, klassisk Nordlys olie-massage, 60 minutter
(Den lette)

Du får en behagelig balancerende helkrops oliemassage af de største muskelgrupper. Massagen giver god afspænding og velvære. Strøgene er lange og blide uden at være overfladiske. Der tages hensyn til dit aktuelle behov. Vælg ‘den lette’, hvis du jævnligt holder kroppen ajour med massage og ikke har nævneværdige problemstillinger.
PRIS 550,- kr.


Fuldkropsmassage, klassisk Nordlys olie-massage, 90 minutter
(Den grundige)

Behagelig balancerende helkrops oliemassage, som giver dyb afspænding og fornyet vitalitet. Alle store muskelgrupper vil blive grundig behandlet, herudover lettere massage af hoved, fødder og evt. mave alt efter dine behov. Der benyttes forskellige massagegreb, evt. triggerpunktmassage, lange blide strøg mm. Der tages hensyn til dine aktuelle behov.
PRIS 750,- kr.

 

Fuldkropsmassage, essentiel Nordlys olie-massage, 120 minutter
(Den exceptionelle | Simply the best)

Meget behagelig balancerende massage af hele kroppen. Denne behandling er for dig, der vil give din krop og sjæl en ultimativ massageoplevelse. Du vil opleve dyb afspænding og fornyet vitalitet. Massagen inkluderer bl.a. chakrabalancering, healing, akupressur, fod- og hovedbundsmassage, grundig gennemgang af rygsøjlen samt massage af maven.
PRIS 950,- kr.


Tema-massage, klassisk olie-massage, del-krop, ca. 60 minutter
Du får en dybdegående massage på et fokusområde, f.eks. ben, lænd, ryg, skuldre eller andet. Der arbejdes stadig holistisk dvs. med kroppen som en helhed og ikke kun på det bestemte fokusområde. Strøgende er lange og blide, men der arbejdes målrettet i dybden under hensyn til dit aktuelle behov.
PRIS 550,- kr.

 

Healingssession, ca. 45-60 minutter
Du bliver healet på krop og sind. Forløbet vil være meget individuelt og tilpasset dit aktuelle behov.
PRIS 400,- kr.

 

Traditionel quick massage, ca. 30 minutter
Delkropsmassage til dig, der akut har brug for at få løsnet op for spændinger i et bestemt problemområde, f.eks. ryg, nakke, skuldre – eller myoser, der har sat sig som hovedpine mm.
PRIS 300,- kr.

 

Dybdegående massageforløb, 6 sessioner á 2-4 timer alt efter dagens tema, i alt ca. 15 timer + forberedelser
Dette forløb er for dig, der ønsker at komme et lag dybere i arbejdet med din krop, dig selv og eventuelle ubalancer, og som ønsker at få en større forståelse for hvad din krop prøver at fortælle dig. Hele kroppen vil blive grundig gennemarbejdet, du får en kropsanalyse og vi vil se på de psykologiske aspekter, der kan ligge bag dine eventuelle fysiske udfordringer. Dette forløb vil være selvudviklende og afstressende, du vil få indsigt og måske vil du blive berørt. Her vil du have dig selv i fokus – 100%. Mit værktøj er massage, healing, samtaler, øvelser og særlige teknikker.
PRIS 8250,- kr.