Inspiration

Det du fokuserer på i dit liv er det du skaber i dit liv..

Nedenstående har været til stor inspiration for mig.

Måske kan de også give dig noget 😉

Betty Shine
Har udgivet en række af helt fantastiske bøger med praktiske vejledninger til sundhed i krop og sjæl, gode healings- og meditationsøvelser mv.

Nordlys Centret 
Kan varmt anbefale andre at tage dertil, hvis man ønsker at arbejde med selvudvikling, meditation eller alternativ behandling. Du vil blive overrasket over den viden du får om dig selv, og du kommer hjem med mere end du kom efter!

Karsten Munk Akademiet 
Jeg har deltaget i flere af Karsten Munks kurser indenfor anatomi, fysiologi og sygdomslære og også deltaget ved flere af hans foredrag. Og jeg er inspireret!! Karsten er oprindelig uddannet økologisk landmand og mejerist, men har sidenhen uddannet sig til heilpraktiker og taget specialkurser i antroposofisk medicin, dybdeterapi, kinesiologi og meget andet. Hans mere end 30 års erfaringer som behandler og underviser har givet ham en helt fantastisk viden og indsigt, som han gerne øser ud af på sine kurser. Har du bare den mindste smule lyst til alternativ behandling og selvudvikling, så vil jeg anbefale dig at deltage i hans kurser eller foredrag.

Reiki Healing Midtjylland
Marianne tilbyder forskellige kurser i meditation, mindfullnes og healing. Hendes kurser har bl.a. givet mig ro i hovedet, indsigt og et kick-start til at arbejde mere med meditation på egen hånd. Mariannes klinik ligger i Viborg og her tilbyder hun foruden kurserne behandlinger indenfor healing og psykoterapi.

Pernille Aalund & Gitte Koldtoft
Specielt vil jeg fremhæve deres fælles bog: Wauw-effekten.
Jeg har læst den ca. 10 gange, og hver gang får jeg et kærligt spark bagi efterfulgt af et wake-up-call. Det er sådan en hyggelig bog, der kan bruges til at sætte fut i forandring eller bare bryde nogle kedelige indgroede mønstre.

Inna Segal & Louise Hay
Begge personer har udgivet helt fantastiske håndbøger om hvordan psyken sætter sig i kroppen, hvordan du får fokus på dine problemområder og hjælper dig selv ud af ubalancerne.

Chris Mac Donald
Jeg bliver altid inspireret af hans gå-på-mod, livslyst, vedholdenhed og til tider provokerende udtalelser. Bagefter øver jeg mig i ikke at “tygge så meget bræk”, huske at sige “pyt” og arbejde mere med HUA (heard, understood, accepted). Desuden er jeg vild med hans tanker om selvhelbredelse ved hjælp af kosten og din tankegang.

Ninka-Bernadette Mauritson
Kvinden bag “Kernesund Familie” mm. Jeg har læst bøgerne igen og igen og hendes foredrag har inspireret mig til endnu mere fokus på økologi, træning og mental sundhed.

 

Way2Grow
Ib, min mand og “sparringspartner” igennem 25 år. Ib er bl.a. uddannet Life- og Businesscoach hos Nordlys Centret. Han tilbyder mentorforløb, events til virksomheder eller private samt enneagram personlighedsanalyser.

Natur & Balancecoach
Heine er en af mine gode venner, som ligeledes har været min inspirator igennem 20 år. Han stiller de spørgsmål, der får mig til at tænke en ekstra gang og jeg kan klart anbefale andre, at deltage i nogle af hans arrangementer eller ene-sessioner, hvis man ønsker at komme videre i sit liv ved hjælp fra naturen eller med heste som ‘redskab’.

 

Bøger jeg vil fremhæve
– Kræft er ikke nogen sygdom, det er en overlevelsesmekanisme (Andreas Moritz)… åh altså, så meget stof til eftertanke. Et provokerende budskab, men meget tankevækkende læsning.

– Intelligente celler (Bruce Lipton), super interessant læsning om forbindelsen imellem krop og sind. Bruce Lipton har i mere end 20 år forsket i hvordan den enkelte celle i en organisme finder ud af, hvad dens opgave er. Hidtil er man gået ud fra, at alle celler i kroppen har det samme DNA, men hans forskning viser, at vores gener ikke som hidtil antaget, styrer vores biologi, men faktisk lige omvendt. Dvs. cellen opfanger signaler fra sine omgivelser og på grundlag heraf afgør den, hvordan den vil samarbejde med sit eget DNA.

– De skjulte budskaber i vand (Masaru Emoto), måske lidt langhåret for nogle, om en forskers opdagelse af vands påvirkning af kærlige/ukærlige tanker og ord – og om man kan drage en parallel til, hvad kærlige/ukærlige tanker i givet fald kan gøre ved din krop, hvoraf størstedelen består af vand.

– Den medicinske seer (Anthony William) mega interessant læsning om en lang række lidelser (f.eks. fibromyalgi, kronisk træthedssymdrom, binyretræthed, borrelia mv.) at de måske ikke er hvad de giver sig ud for at være – hvordan de kan behandles på naturlig vis. Bogen er fuld af interessante og tankevækkende oplysninger samt brugbare råd om behandlinger, kost, kosttilskud mv.

– Kend din urt, det gode kvindeliv med naturens medicin (Rikke Goerlich)… jeg har haft så meget glæde af dette opslagsværk, hvor alverdens skavanker kan slå’s op og efterfølgende lindres blot ved at spise/drikke forskellige urter, som ofte kan samles i naturen eller købes i den lokale helsekostforretning.

– Tarme med charme (Giulia Enders).. virkelig humoristisk bog om ‘lort og lagkage’ og en masse andet. Står det skidt til i maven, kan det gå galt med følelserne. Der er nemlig en nær forbindelse mellem maven og følelseslivet, sommerfugle i maven og ondt i maven af bekymring mm. Men i virkeligheden handler det meget mere om tarmen end om hjernen, og tarmen er lige så kompleks som hjernen og tilmed hjemsted for et økosystem af venlige og vrisne beboere.

– Den niende indsigt (James Redfield).. ganske vist er denne bog skrevet som en roman,  men det er en super spændende bog, der har inspireret mig at være mere ‘sansende’ samtidig med at den har givet mig stof til eftertanke og fået mig til at reflektere over nogle af livets store spørgsmål 😉