Dybdegående forløb

Kunne du tænke dig at blive klogere på dig selv og din krops hemmelige sprog?

Dette forløb er for dig, der ønsker at komme et lag dybere i arbejdet med din krop, dig selv og eventuelle ubalancer, og som ønsker at få en større forståelse for hvad din krop prøver at fortælle dig. Du går måske med forskellige fysiske eller psykiske udfordringer eller skavanker, du ikke rigtig kan komme dig over. Er måske udbrændt eller på grænsen til det… eller måske vil du bare forkæle dig selv med et afstressende og selvudviklende forløb, hvor du har dig selv i fokus – 100%.

Mit værktøj er massage, healing, samtaler og øvelser 🙂

Glemmer du, så husker din krop alt!
Noget af det glemte vil komme op til overfladen, når du arbejder med de bagvedliggende årsager.

Hvis du er indstillet på det, kan dette blive din start på en længere selvudviklingsproces, hvor du vil få frigjort gammelt fastlåst energi fra kroppen.

Forløbet består af 6 sessioner á 2-4 timers varighed alt efter dagens tema.

Kort beskrivelse af de enkelte sessioner:

  1. session:     Indledning, kropsanalyse og let fuldkropsmassage

Vi starter med en samtale, hvor jeg spørger ind til dit fysiske og psykiske velbefindende og vi afklarer fælles forventninger til forløbet.
Herefter foretager jeg en kropsanalyse, hvor vi ser på din ydre krop, er der nogle skævheder, tendenser til at trække til den ene eller den anden side, hvordan er din smidighed mv.
Sessionen afsluttes med en afslappende fuldkropsmassage.

Forventet varighed : 3 timer

  1. session: Gå din vej – Fødder, knæ & ben

Dagens tema er fødder og ben. Det handler om grounding og om at få tankerne ud af hovedet og ned i kroppen. Du får et dejligt varmt fodbad imens vi snakker lidt om hvad du evt. måtte have af problemer med fødderne samt hvad kropsanalysen viste i forhold til dine fødder og ben.
Herefter vil du få en grundig og meget dyb fod- og benmassage incl. triggerpunktmassage og tryk på relevante akupunkturpunkter.
Massage af fødderne arbejder indirekte på hele kroppen og befordrer din gang, bevægelse og holdning.
Vi vil desuden arbejde med dine underben, knæ og lår + evt. ledkorrektion og stræk.
Ved at få fokus på ben og fødder vil du måske indse, at du indtil videre ’er gået den forkert vej’ (eller måske er du gået den rigtige vej, hvilket jo vil være dejligt at erkende). Det kan også være, at du har følt dig fastlåst og tynget eller har haft svært ved at tage de skridt, der skulle tages. Efter dagens behandling vil du føle bedre jordforbindelse. Hvis du i en længere periode har været fortravlet, vil du kunne opleve, at du nu endelig er landet.

Øvelse: fokus på fødder

Forventet varighed: 2,5 – 3 timer

  1. session:     Baller & ryg

Vi snakker om, hvordan din holdning er jf. kropsanalysen ved første session.
Hvilken historie kan områderne i ryg og baller gemme på, og hvordan kan din holdning forplante sig til resten af kroppen. Du får en dybdegående massage af ballerne, som kan være et helt kapitel for sig både fysisk og på et dybere plan. Spændte baller kan påvirke benene, lænden, hofternes bevægelighed – og de kan være udtryk for tilbageholdelse. Medmindre du har iskiasproblemer har du sikkert ikke tænkt over, hvor stor betydning ballernes tilstand har for resten af kroppen, at spændinger i dette område kan medføre en spændt lænd – at en spændt lænd kan give spændinger i den øvre ryg og skuldre, som så videre kan påvirke nakken…   Det hele hænger sammen!

På denne session vil du også få en meget grundig gennemarbejdning af lænd, ryg og rygsøjlen.
Bl.a. vil jeg bruge en teknik (Dorn Massage), hvor hvirvler og led rettes tilbage til den korrekte position på en blid og smertefri måde. Dette vil hjælpe kroppens strukturelle system til at komme i balance og du vil opleve, at knogler, muskler, ledbånd og væv vil blive mere afslappede. Hele kroppens flow vil blive forbedret og du vil opnå øget energi og bevægelsesfrihed.

Øvelse: Det er aldrig for sent at ændre på det der skete!

Forventet varighed: 2,5 – 3 timer

  1. Session:     Kontrolcenteret  

Dagens session handler om at lukke ned for tankemylder, få ro i hovedet, accept, klarhed og om at slippe spændiger i kranie og ansigt. Sessionen starter med en øvelse, hvor vi lander nogle af dine problematikker, belyser dine personligheder og evt. skyggesider, hvis du er klar til at arbejde med dette. Herefter vil du få en dybdegående massage af hoved, nakke og ansigt. Nakke og hals danner bro imellem bevidsthed og krop. Behandlingen vil være en meditativ og healende oplevelse, hvor du får mulighed for at synke ind i dig selv, slippe ubalancer og stress. Du skal tillade dig selv at være i en tilstand mellem vågenhed og søvn, iagttage tanker, billeder og hændelser men undlade at give dem energi. Lad dem passere…

Øvelse: skyggearbejde

Forventet varighed: ca. 3-4 timer.

  1. Session:     Bryst, arme & mave  

Vi er nu nået til de sidste dele af kroppen og her vil du få en grundig gennemgang af arme og hænder. Ligesom fødderne er hænderne et spejl til hele kroppen, så her vil du indirekte komme det hele igennem endnu engang. Herudover vil du få masseret hele forsiden af din overkrop, hvor der er mange punkter som kan være meget bevægende at få gennemarbejdet. Bryst og maveregionen kan være grænseoverskridende, da der sidder mange følelser her, men du vil kunne opleve, at der bliver åbnet op og glemte traumer kan blive forløst. Til slut vil vi arbejde med psoas, som er en lidt overset muskel. Den forbinder overkrop til underkrop fra rygsøjle til lårben og har en enorm betydning for vores fysiske og psykiske velbefindende. Psoas går også under navnet ’sjælens muskel’ eller ’skraldepanden for ængstelighed, stress og traumer’ og den er afgørende for vores holdning, at vi kan holde os oprejst, gå, bøje lænden og rotere benene. Når man aktiverer sin Psoas muskel vil det få kroppen til at ryste. Det kan være små eller kraftigere rystelser og det er nervesystemets måde at løsne energi i kroppen. Når vi udsættes for chok trækker kroppen sig sammen og låser sig fast. Det er ikke altid vi får disse chok eller traumer rystet af os igen og dermed sætter den fastfrosne tilstand sig i vores energisystem. Ved dagens øvelse vil du kunne få gamle oplevelser ’rystet af dig’ og du vil få et værktøj med hjem, så du senere kan gøre dette derhjemme.

Øvelse: Psoas release

Forventet varighed: ca. 2 timer

  1. Session:     Afrunding  

Vi er nu nået igennem hele kroppen og vil afrunde forløbet med en selvvalgt behandling.
Er der et bestemt område du ønsker at arbejde lidt mere med, så tager vi dette.
Ellers kan du vælge en af følgende behandlinger:
– Fuldkropsmassage med chakrabalancering
– Reiki healing
– Ayurvedisk balancerende fuldkropsmassage med varm olie
– Kvik-op-massage
– Dorn behandling efterfulgt af en let massage på dine problemområder.

Forventet varighed: ca. 2 timer

Efter forløbet

Senest 14 dage efter sidste session vil du få tilsendt en beskrivelse af det forløb du har gennemgået.
Du vil få resultatet af kropsanalysen og mine observationer samt anbefalinger til, hvad du evt. kan arbejde videre med på egen hånd.

 

Betingelser, booking og betaling:

Det er et krav at du forinden forløbet har modtaget mindst én behandling hos mig, så vi kender hinanden på forhånd, ved at kemien passer og at du har lidt kendskab til min facon 😉
Har du ikke tidligere fået behandling hos mig skal du først tilmelde dig resten af forløbet, når du har modtaget den første session.
Imellem nogle af sessionerne vil der være ’hjemmearbejde’, som kan sætte gang i refleksioner og du kan blive berørt.
Sørg for, at du ikke har for meget i kalenderen. Og giv dig selv det frirum, der er brug for.
Det optimale interval imellem sessionerne er 7-10 dage. Forløbet skal være afviklet indenfor max 6 måneder fra første session.
Dette massageforløb skal ses som en komplementær behandling. Det erstatter ikke nogen form for lægelig eller psykologisk behandling.

Pris for hele forløbet er 8250,- kr., som betales over 6 rater med 1375,- kr. efter hver session.
Eller hele beløbet betales efter første session minus rabat 150 kr.
Eller forudbetaling af hele beløbet ved booking minus rabat 250 kr.

Betaling foregår via Mobilepay, bankoverførsel eller kontant ved første session.
Jeg modtager ikke nogen former for betalingskort i klinikken.

Udfyld skemaet herunder, så kontakter jeg dig for aftale om første session.
Efterfølgende sessioner aftales ved første behandling. 

 

Tilmeld forløb